Mijn naam is Marie-José van Aken, geboren Köster. Samen met mijn man Ronald zijn wij de uitdaging aangegaan om een gastouderopvang te starten.

Doordat ik gastvrij ben aangelegd en graag mijn passies, zoals muziek, dans en theater wil combineren met mijn pedagogische opleiding, werkervaring, het opvoeden van kinderen en het creatief bezig zijn, was deze keus niet moeilijk. Mijn vast baan heb ik opgegeven en heb er geen moment aan getwijfeld of deze keuze zou gaan slagen.

Ronald en ik zijn ervan overtuigd dat we een zeer geschikte locatie bezitten om kinderen op een onbezorgde en liefdevolle manier op te vangen. We hebben genoeg ruimte, licht en veel zorg en aandacht om geschikte materialen aan te schaffen en op te knappen. We hebben een tuinkamer gebouwd om dit allemaal zo effectief mogelijk te laten slagen en de gekozen visies te kunnen naleven.

Daarnaast leven we op een boerderij, waar we dagelijks de schapen en lammeren kunnen bezoeken, of misschien de groentetuin kunnen onderhouden. Onze aandacht gaat ook zeker uit naar de creatieve geest van de kinderen. Muziek en theater is voor ons een belangrijk onderdeel, evenals een geweldig boek voor te lezen elke ochtend. Kortom bij ons is aandacht voor wat er leeft en bloeit. Wij hebben er enorm veel zin in u te mogen begroeten. Liefs Ronald en Marie-José.