Sharon Arendsen

Hoi Marie-José,

Ik heb het formulier doorgenomen maar kan het via de telefoon  bewerken en eigenlijk hebben wij ook geen tips of op of aanmerkingen.

Wilde een recensie schrijven via de fb website maar kon dit niet Vinden.

Wij zijn erg tevreden over de opvang en als dat niet zo was dan hadden we zeker aan de bel getrokken.

Fayen kreeg altijd genoeg aandacht en kwam met veel leuke knutselwerkjes thuis. Wij stonden er iedere keer weer versteld van. We hebben alles bewaard en vinden het leuk voor later om mee te kunnen geven als ze op zichzelf gaat wonen (duurt gelukkig nog heel lang) de service van het eten was goed en heel fijn omdat als je in deze tijd meer uren moet maken je dan thuis lekker het eten kan opwarmen.

De thema’s binnen ze kinderopvang waren altijd duidelijk en werd goed gecommuniceerd via de mail en we konden vaak meegenieten via fb.

Wij zien dat Fayen enorm gegroeid is in die korte tijd dat ze bij jullie is geweest. Ze kwam binnen als een verlegen meisje en nu laat ze zien dat ze ook een verwende draak kan zijn. Alleen maar leuk dat ze helemaal zichzelf kan en mag zijn.

Ook onze complimenten aan Ronald, die ook altijd lief en druk met de kids bezig is naast zijn eigen werk. Van laarzen afspuiten tot laten zien hoe de schapen werden geschoren….top!

Er is geen dag voorbij gegaan dat er niks is ondernomen en dat er goed wordt gekeken naar de behoeften van je kind…

De duidelijkheid en de liefde die Fayen heeft ontvangen van jullie vinden wij erg prettig.

Ik heb verder geen tips, zou vooral zo doorgaan!!!

Wij vinden het nu al jammer dat het bijna stopt en zullen het loopje naar Etten ook echt gaan missen

Groetjes en een dikke knuffel!